Tag "Велики пост Анкона и Осима"

Врати се на почетна
Вести Свет

Велики пост: Молитва, пост, милостиња

Монс. Анџело Спина, бискуп на Анкона и Осима се осврна на пораката на папата Фрањо за Великиот пост.