Tag "Велики Петок; медитации"

Врати се на почетна
Ватикан

Крстен пат на Колосеумот

Традиционалната побожност Крстен пат на Велики Петок навечер во Колосеумот и ова година го предводеше папата Фрањо. Медитацијата „Крстот, сјаен врв на љубовта Божја кој нè чува.