Tag "Велика Британија и Велс"

Врати се на почетна
Свет

Лондонските епископи го поздравија изборот на новиот градоначалник на Лондон

„Го поздравувам Садик Кан, како нов градоначалник на Лондон“. Така кардиналот Винсент Николс, претседател на Eпископската конференција на Велика Британија и Велс го коментираше изборот на новиот градоначалник на британската