Tag "велигденско бдение"

Врати се на почетна
Ватикан

Да ги отвориме сопствените „запечатени гробови“ за Господ

Велигден е прослава на надежта затоа што Божјата љубов никогаш не разочарува – е резимето на пораката на Светиот Отец од синоќешното Велигденско бдениe,