Tag "Велигденското тродневие"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Крстот Христов е светилник на надежта

Катехезата на Велика Среда, 31 март 2021 година, папата Фрањо ја посвети на Велигденското тродневие. Тој спомена многу денешни „распнати“, жртви на пандемијата, народи уништени од војни, деца кои умираат