Tag "вдовици"

Врати се на почетна
Свет

Италија: Нова форма на посветен живот?

Сѐ повеќе вдовици во Италија го препознаваат својот духовен повик. По смртта на нивните сопрузи повеќе од 200 вдовици со посебно епископска дозвола живеат како еден вид монахињи, но без манастир.