Tag "вдовицата од Наин"

Врати се на почетна
Ватикан

Милосрдието е пат кој започнува од срцето и доаѓа до раката

Милосрдието е пат кој започнува од срцето и доаѓа до раката односно до делата на милосрдието – рече папата Фрањо на Генералната аудинција на 10 август 2016 година.