Tag "Ватикна њуз"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Во разговор за Ватикан њуз епископот Стојанов зборува за енцикликата „Сите сме браќа“

Во разговор за Ватикан њуз Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопски епарх се осврнува на енцикликата на папата Фрањо „Сите сме браќа“ (Fratelli tutti), која