Tag "Ватикан ќе ја забрани продажбата на цигари"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватикан ќе ја забрани продажбата на цигари

Светиот Отец одлучи од 2018 година во Ватикан повеќе да не се продаваат цигари – стои во соопштението на Канцеларијата за печат при Светиот Престол.