Tag "Ватикан њуз Дикастеријата за комуникација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Нова структура на Канцеларијата за печат на Светиот Престол

Како што е најавено на 31 декември минатата година префектот на Дикастеријата за комуникација Паоло Руфини покрена постапка за составување на нова структура на Канцеларијата за печат на Светиот Престол.