Tag "ватиканскi индустриски центар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата служеше Литургија во ватиканскиот индустриски центар

За оној кој знае дека е грешник, утеха му е тоа што Исус доаѓа заради него и секогаш му простува