Tag "Ватикански телевизиски центар"

Врати се на почетна
Ватикан

Именувани нови раководители на ватикански медиуми

Папата Фрањо за нов директор на Ватиканскиот телевизиски центар (CTV) го именува Стефано Д‘ Агостин, а заменик директор на Канцеларијата за печат на Светиот Престол Грег Бурк.