Tag "Ватикански совет за економија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Онлајн седница на Економскиот совет на Светиот Престол

Привремениот буџет на Светиот Престол за следната година беше дискутиран на онлајн седница на Ватиканскиот совет за економија, во вторникот на 15 декември, во попладневните часови.