Tag "Ватикански портпарол"

Врати се на почетна
Ватикан

Ватиканскиот портпарол за настапите на Папата во Боливија

Во интервју за средбата со народните движења, отец Ломбарди рече дека Папата се соочил со општествени проблеми од денешниот глобализиран свет, укажувајќи дека има потреба за промена.