Tag "Ватиканските музеи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Виртуелна тура во Ватиканските музеи само со еден клик

На интернет страниците на Ватиканските музеи се достапни седум виртуелни тури за уживање во чудата на тие институции, привремено затворени за јавноста заради актуелната вонредна здравствена ситуација. Со клик на