Tag "ватиканска дипломатија"

Врати се на почетна
Ватикан

Надбискупот Галегер за ватиканската дипломатија

Надбискупот Пол Ричард Галегер, Секретар за односи со државите на 14 декември во Рим одржа конференција на тема „Трета светска војна во делови? Ватиканската дипломатија денес“.