Tag "Ватиканска банка"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата го посети Институтот за верски дела

На 24 ноември 2015 година папата Фрањо го посети Институтот за верски дела (ИОР), односно Ватиканската банка. Неговата посета беше можност лично да ја сооопшти