Tag "Ватиканската школа за палеографија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Никој да не биде исклучен од изворот на знаење

Папата прими во аудиенција околу 200 наставници и студенти од Ватиканската школа за палеографија, дипломатија и архивистика, како и Ватиканската школа за библиотекарство и ги поттикна да го заштитат сè