Tag "Васко Васкез де Кирог"

Врати се на почетна
Ватикан

Оче не давај да паднеме во искушението на обесхрабреноста

Светиот Отец на светата Литургија со клерот, луѓето со посветен живот и семинаристите на стадионот Венусијано Каранса зборуваше за молитвениот живот; за тоа како клерот