Tag "Василијанки"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Епископот Стојанов упати честитка до сестрите Василијанки по повод 100 години од нивното основање

Епископот Стојанов на 15 јули 2020 година упати писмо со честитки до провинцијалната сестра Дарија повод 100 годишнината од основањето на монашката заедница на сестрите Василијанки од провинцијата „Свети архангел