Tag "Вартананс"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата на Литургијата во Ѓумри: Вера, сеќавање, љубов

Потребни ни се христијани кои нема да се препуштат на поразот и малодушноста, туку ќе бидат на располагање и отворени, подготвени да служат;