Tag "Вараждинска бискупија"

Врати се на почетна
Вести Свет

Монс. Божо Радош именуван за вараждински бискуп

Светиот Отец го прифати повлекувањето на бискупот Јосип Мрзљак од пасторално слушење во Вараждинската бискупија согласно канонот 401,