Tag "Валентина Божновска"

Врати се на почетна
Македонија

Свечена академија во МАНУ по повод канонизацијата на Мајка Тереза

На 6 септмври 2016 година во Македонската академија на науките и уметностите во Скопје во рамките на манифестацијата „Денови на света Мајка Тереза“