Tag "Валдензанска евангелистичка црква"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги повика христијаните заедно да сведочат за Евангелието

Светиот Отец испрати телеграма до Унијата на методистичката и валдензанската црква по повод нивната Синода, кој оваа недела се одржува на северот на Италија