Tag "Букурешт"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов учествува на конференцијата „Семејството во Европа денес“

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. Киро Стојанов, како претседател на Комисијата за семејство и живот при Меѓународната бискупска конференција „Свети Кирил и Методиј“ од 8 – 10