Tag "Будимпшта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

„Христос е нашата иднина“ е мотото на посетата на Папата на Унгарија

Со мотото „Христос е нашата иднина“, папата Фрањо патува во Унгарија за да искаже близина со унгарските верници. Тоа е мотото на 41. апостолска посета на Папата во странство, откако