Tag "Брони Вер"

Врати се на почетна
Македонија Размислување

Пет работи за кои луѓето на умирање најмногу жалат

На смртната постела – соочени со свршетокот на својот живот – луѓето можат објективно да го видат својот живот. Многу од нив жалат за начинот на кој тие живееле…