Tag "Брифинг за синода"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Брифинг за синодата: Благодарност на Папата за донесувањето на народите на Амазонија „тука“

Првиот брифинг за Синодота се одржа во присуство на епископот Давид Мартинeз Де Агуире Гвинеја, апостолскиот викар Пуерто Малдонадо, монсињор Емануел Лафон, епископот на Кајен, сестрата Алба Тереза СКедиел Кастило,