Tag "Брачни средби"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Новото човештво се создава со братството, а не со препотенција

Папата Фрањо во сабота 9 септември 2023 година во аудиенција ги прими членовите на здружението „Брачна средба“ и го поттикна нивниот ангажман во промовирањето на врската меѓу две различни и