Tag "брачен сојуз"

Врати се на почетна
Колумни Свет

Зошто сурогат мајчинството е морално погрешно?

Детето има природно право да биде зачнато во чинот на љубов, на растење во утробата на сопствената мајка како и сопствената мајка да го роди. Сурогат мајчинството ги крши овие