Tag "брат Алоис"

Врати се на почетна
Вести Свет

Тезе: Европска средба на млади во Базел

Во четврток на 28 декември 2017 година во швајцарскиот град Базел започнува јубилејната 40 средба на младите од христијанските заедници – Тезе, а која ќе заврши на 1 јануари 2018