Tag "братства"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до братствата: Прилагодете ги вашите традиции на духот на времето, без носталгија за минатото

Од здруженијата на италијанските верници кои се обединија во една конфедерација пред приближно 25 години, папата Фрањо ги замоли да не се повлекуваат во себе, туку да се обновуваат во