Tag "братското поправање"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Озборувањето е чума, не ни помага да станеме подобри

Во неделното попладневно обраќање, папата Фрањо зборуваше за важноста на братското поправање и како да се практикува, вдаховувајќи се од Исусовиот стил. Според Папата, ова е еден од највисоките изрази