Tag "Братска љубов низ приказни"

Врати се на почетна
Македонија

Промовирана книгата „Братска љубов низ приказни“

Во салата на Католичката црква „Свети Иван Крстител“ во Струмица во сабота 28 март е промовирана книгата „Братска љубов низ приказни“ приредена од о. Гоце Костов.