Tag "брални парови"

Врати се на почетна
Македонија

Струмица: Средба на брачни парови

Во недела 12 јуни 2016 година во просториите на парохијата Свети Иван Крстител – Струмица се одржа средба на брачни парови, a ја предводеше о. Гоце Костов.