Tag "босоноги Кармилитјанки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата во Мадагаскар: Посета на манастирот на босоногите Кармилитјанки

Во продолжение на Апостолската посета на Мадагаскар и во ден полн со средби и говори, освежувачки момент беше молитвата на папата Фрањо со босоногите Кармилитјанки, на 7 септември 2019 година