Tag "Босилово"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов ги посети општините Босилово и Василево

Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија во понеделник 09 ноември 2015 година ги посети општините Босилово и Василево при што се сретна со градоначалниците, Љупчо Колев и Ванчо Стојанов.