Tag "борба против ѓаволот"

Врати се на почетна
Свет

Борба против ѓаволот – Папскиот Универзитет организира курс за егзорцистите

Консумеризмот, порнографијата, дрогата и телевизијата се главните причини за зголемување на бројот на барањата за егзорцисти во некои западни држави, тврдат егзорцистите собрани