Tag "Бомгартенр"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими амбасадорот на Франција во Македонија

На 23 јули 2021 година во Бискупската резиденција во Скопје бискупот Стојанов го прими во куртоазна посета амбасадор на Франција во Македонија, неговата екселенција г-дин Сирил Бомгартнер.