Tag "болница „Федерико Гомес“"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо: „Tерапија на љубовта“

Да се чувствуваат опколени со грижа и да се чувствуваат сакани. Тоа „се најважните лекови“, рече Папата во обраќањето до малите пациенти, нивните семејства