Tag "болните"

Врати се на почетна
Ватикан

Работата на здравствениот работник е позив

„Да се довериме на милосрдниот Исус како Марија: што и да ви каже, направете“. Тоа е темата на пораката на Папата Фрањо за Светскиот ден на болните, кој ќе биде