Tag "болка страдања"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Искуството на болеста не учи да ја живееме човечката и христијанската солидарност

Папата Фрањо се осврна на значењето на страдањето во обраќањето до членовите на Папската библиска комисија во четврток, 20 април 2023 година, велејќи дека Библијата дава одговор на прашањето за