Tag "Боко Харам"

Врати се на почетна
Вести Свет

Сведоштво за силата на светата Бројаница

Епископот Доем рече дека во 2014 година имал визија како Христос му дава меч кој се претворил во бројаница кога го примил. Христос потоа му ги повторил зборовите: