Tag "Божји лик"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до порториканските епископи: Половата идеологија ја става во опасност убавината на бракот

Убавината на бракот е загрозена од половата идеологијата. Тоа беше предупредувањето на папата Фрањо за време на аудиенцијата со епископите од Порто Рико,