Tag "Божји закон"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

Престани да се грижиш што другите мислат за тебе…

Колку е страшно кога луѓето не го бараат Бог, а потоа се прашуваат зошто светот оди кон пеколот!