Tag "Божји духови"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Христијанинот има големо срце кое прима сè

Срцето на христијанинот е великодушно затоа што тој е дете на великодушниот Отец и сите ги прифаќа со отворени раце – рече папата Фрањо на светата Литургија

Ватикан

Делата на милосрдието се во срцето на нашата вера

Делата на милосрдието се во срцето на нашата вера, во Бог – рече папата Фрањо на светата Литургија на 7 јануари во капелата на домот Света Марта – прва по