Tag "Божја Промисла"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до Салезијанците: Образование соодветно на кризата

Потребата за едно „образование соодветно на кризата“ беше наведен како приоритет од папата Фрањо на средбата со заедницата од салезијанската заедница во Базиликата Марија Помошничка.