Tag "Божја новост"

Врати се на почетна
Ватикан

Кој го мрази дијалогот не го слуша Божјиот глас

Кој не знае да разговара не го слуша Бог, а сака да ги замолчи оние кои ја навестуваат Божјата новост – рече Светиот Отец на светата Литургија на 16 април