Tag "Божја милост"

Врати се на почетна
Ватикан

Отец Ломбарди: Примена е пораката од Папата, промената е можна

Тоа беше несомнено позитивно патување, со порака од голема надеж за целиот латиноамерикански народ – рече отец Федерико Ломбарди, директор на Канцеларијата за печат при Светиот Престол,