Tag "Божја милосрдна љубов"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до Етиопскиот патријарх: Крвта на мачениците го исповедуваат Христа

 Заради новите шокантни насилства и егзекуции врз етиопските христијани во Либија, папата Фрањо му испрати порака на етиопскиот патријарх Абун Матијас.